Kuka, miksi?

lehmatKeski-ikäinen teini-ikäinen kahden lapsen isä, jota kiinnostaa jaaritella levyistä, kirjoista ja välillä muustakin ilman että kukaan keskeyttää, vaikkei ketään kiinnosta. Asuu korvessa Parikkalassa, harrastaa kirjastonhoitajan tehtäviä Imatran kaupunginkirjastossa.

Haukut ja muut hämmästelyt voi lähettää vaikka osoitteeseen kahkonen.mika(ät)gmail.com.

t: Mika Kähkönen

Mainokset

9 vastausta artikkeliin: Kuka, miksi?

 1. Mika sanoo:

  Moi kaima. Kiinnostava blogi sinulla. Ja minuakin kiinnostaa musiikki (+ kitaransoitto), aina kun ulkomusiikilliset tekijät (perhe,työ, etc.) suovat olla sillä lailla kiinnostunut. Anssi Kela-arviosi kautta päädyin sivullesi. Täytyypä käydä vilkuilemassa blogiasi aina silloin tällöin. Kesäterveiset! t. Mika

 2. ville kaarnakari sanoo:

  Nyt lukaisin tuyon arviuos Operaatio Finljandijasta. Olen siinä pitkälti samaa mieltä kanssasi Airosta. Draaman vuoksi tein ehkä turhankin kärkevän kuvan hyvästä sotilaasta.

  Kesdäter vedsiin

  Ville Kaarnakari

 3. ville kaarnakari sanoo:

  No tulipas kirjoitusvirheitä.

 4. Moro Mika. Olit maininnut Maaseutumusiikkia vol. II levyarvioinnissa myös Metakka -yhtyeemme, kiitos. Haluaisitko mahdollisesti uuden pitkäsoittomme kuunteluun ja arvioitavaksi blogissasi, jolla tuntuu olevan mukavasti lukijoita? Laitteletko viestiä emaililla, josko kiinnostus heräsi.

 5. kaima stadista sanoo:

  Olin kuulevinani, että Stocka myy KAIKKI musa-cd:t 6,90/kpl nyt Hullujen Päivien aikana, että jos Stockaa kulkureiteilläsi ja siellä jotakin sinulta puuttuvaa. Tähän Stocka sitten lopettaakin äänitemyyntinsä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s