Levyaddiktin päiväkirjasta osa 7

sibbeSitä normaalina arkena toivoo, että olisi aikaa kuunnella äänilevyjä. Nyt, pitkällä sairauslomalla, sitä on ollut. Aikaa. Ensimmäiset kolme-neljä viikkoa jaksoin kuunnella levyjäni lähes kokopäivätoimisesti. Mitä vaan mitä hyllystä löytyi, kaikkea ehkä syystäkin harvemmin kuuntelemaani. Nyt on kuitenkin viikko-kaksi ollut nihkeämpää. Pitää jo pikkuisen valkata kuunteluja. Levyhyllyssäni on tietenkin vain laatulevyjä, että sinänsä ihan sama mitä milloinkin kuuntelen. Laatu se on sekundakin.

Se on kuitenkin nyt todistettu, että en pysty pelkästään äänilevyjä kuunnellen elämääni viettämään. On kuuntelun vähenemiselle syytä myös siinä, että kakrut onneksi muutaman viikon lomastaan isänsä luona viettävät. Vaikka ne ovat sen verran isoja jo, että eivät ohjeistuksiani ja ohjelmanumeroitani enää kaipaa.

Äänilevyasiasta osaavat kyllä keljuilla nasevasti. Pienellä lomareissullamme teimme laskelmia, että minkä verran he saavat perinnönjaossa massia niistä. Kehotin olemaan rakentamatta tulevaisuuksiaan niiden rahojen pohjalta. Ilmeet olivat pettyneitä. Poikaa kaivelee edelleen se, että The Beatlesin Yesterday & today teurastajakannella ei olekaan se tyyris alkuperäispainos.

En ole ihan lähivuosina tehnyt sellaista kesälomareissua, jolta en yhtään äänilevyä ole ostanut. Nyt sekin ihme nähtiin. Muuten oli musiikillistakin sisältöä reissussa, Ainolassa kun kävimme. Se on kaltaiselleni fanipojalle edelleen äärimmäisen vaikuttava paikka. Onneksi sentään kotiin tullessa pääsin hakemaan R-kioskilta paketin, joka sisälsi vinyyliversion Gillian Welchin The harvest & the harrowista. Ei ihan mennyt maine lasteni silmissä ja heidän perintöosuutensa kasvoi.

Mainokset

Tietoja Mika

Keski-ikäinen teini-ikäinen, jota kiinnostaa jaaritella levyistä, kirjoista ja välillä muustakin tarpeellisesta.
Kategoria(t): Huuhaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s