Kabanossi! Sitä Anssi Kelakin söisi!

Ystäväni partakäki-Sorvaniemi kysyi paljonko saan blogistani rahaa. Veikko käyttää muuten Black Horse -merkkisiä pitkiä kalsareita vedellessään päiväkännejä Pyynikin käsityöläispanimon tuotteilla. Rahaa? Mitä rahaa? Rahaa saa Osuuspankista. Juuri nyt halpakorkoista lainaa, varaa aika lähimmästä konttoristasi. Veikko selitti, että blogini alareunassa on mainosbannereita. Että paljonko mainostajat maksavat minulle, sano nyt.

En ole moisia huomannut. Se johtuu joko siitä, että mainokset eivät näy, koska olen aina kirjautunut omilla tunnuksillani tai siitä, että näköni on huonontunut. Sitä varten on Instrumentarium! Nyt ilmainen näöntarkastus ja kaksiteholasien ostajille aurinkolasit kaupan päälle! Rahaa en ole nähnyt. Ilmeisesti WordPress -joka on vallan mainio blogialusta vaativallekin käyttäjälle- pimittää minulta jotain.

Mukava olisi saada rahaa tästä hommasta. Muotibloggarit kuulemma saavat. Olen kirjoittanut paljon muodista. MuotiModasta nyt edullisesti elegantit naisten vaatteet, muuten. Muutaman levyn olen saanut. K-raudassa juuri nyt lastulevytarjous: Osta kaksi, saat kolmannen kaupanpäälle. Ne levytkin vain siksi, että omakustanteita julkaiseville kelpaa jopa jonkun kylähullun ylläpitämä blogi, että saisivat edes vähän näkyvyyttä tekeleilleen.

Voisin tietysti tehdä sopimuksen jonkun ison firman kanssa ja ryhtyä harrastamaan piilomainontaa. M&M -lehti on suunnattu mainonnan ja markkinoinnin ammattilaisille, tilaa sinäkin! Blogillani on satoja lukijoita päivässä. Tai vuodessa. Tai jotain. Ehdottomasti sellainen mainoskanava firmoille kuitenkin, että voisivat tuoda minulle kottikärryillä rahaa. Tilaa edulliset kottikärryt Tokmannin verkkokaupasta! Tilavuus 120 litraa, kantavuus 200 kg. Ehkä piilomainonta kävisi lukijoilleni rasittavaksi. Lienee parempi jatkaa ilman.

En minä tästä rahaa saa. En nyt enkä ikinä. Niitä levyjä voitte kyllä lähettää. Lupaan haukkua paskaksi ja tehdä niistä sen jälkeen tuopinalusia Pyynikin käsityöläispanimon tuotteita varten tai pelättejä mansikkamaalle. Tosin mansikat saa edullisesti Rasimuksen maatilalta, suotta niitä itse kasvattamaan.

Niin joo. Tuskin Anssi Kela syö Kabanossia, kasvissyöjä kun on. Mutta ehkä hän syö salaa Wilhelmiä. Nyt Prismasta kolme pakettia huippuedulliseen hintaan! Samasta paikasta myös Anssin uusin levy!

Mainokset

Tietoja Mika

Keski-ikäinen teini-ikäinen, jota kiinnostaa jaaritella levyistä, kirjoista ja välillä muustakin tarpeellisesta.
Kategoria(t): Huuhaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

4 vastausta artikkeliin: Kabanossi! Sitä Anssi Kelakin söisi!

 1. Marja sanoo:

  Täs on taas nii rytmi kohillaan. Ostasin. Eiku, sie ostasit levyjä? Voin mie myyä.

   • Kaima stadista sanoo:

    Hyvä Mika! :-) Saanee etsiä kissojen ja koirien kanssa tästä kirjoituksestasi lausetta, johon ei sisältyisi kaupallista tiedotusta.

    Juuri äsken ruokatunnilla pohdittiin erään harrastelijamusikantin kanssa artistisivun tekemisestä facebookkiin; siellä omalla sivullaan kun voisikin mainostaa niitä itselleen läheisiä asioita, kuten esim. Kitarapaja tai Fennica Records eikä esim. mieskuntoon tai laihduttamiseen liittyvää humpuukia. Vaikka onhan hyvästä kunnosta ja hoikkuudesta varmaan enemmän hyötyä kuin kitaroista ja levyistä…

 2. Lauri sanoo:

  Yäk, en syö!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s