Little Angels – Don’t prey for me

Mitä vanhemmaksi tulee, sitä jännemmäksi käy levyjenosto. Meinaan, kun ei muista. Mitään. Ainakaan ei muista mitä on hyllyssä. Tai jos muistaa kansikuvan, niin levy-yhtiöt hämäävät teettämällä samoista levyistä eri versioita. Kuten nyt joku aika sitten ostamani Mama’s Boysin kokoelma piirretyllä kannella. Kotona vasta tajusin, että sama levy löytyy hyllystäni kiehtovammalla MILF-valokuvalla varustettuna versiona.  Yksi huonomuistisuuden muoto on tämä viimeisin, kun ostin Little Angelsin Don’t prey for me -lp:n. Jo kotimatkalla muistin, että Little Caesarhan se oli se bändi, jota ystäväni Mika kehui… No, mitä välii. Little sitä tai Little tätä. Richard tai Caesar tai Angels tai Walter tai Steven tai Milton tai Feat tai Axe. Pieni on kaunista.

Ja johan tämän kuitenkin takakannesta näki, että laadukasta heviä nättitukkaiset pojjaat soittavat. Vielä semmoista juurevaa, jossain määrin. Juuri sitä, jota olisi kiva kuunnella bilettäessä. Tosin ei tässä iässä enää biletetä. Tahtoo ne raisuimmat juhlat olla sitä, että nukahtaa kotisohvalle yksin, levyn soidessa. Ei tartte mennä Sedulaan pyörimään, pokelle länkyttään, takaisin Manalaan.

Mutta joo. Don’t prey for me on hyvä alansa levy. Mallikelpoinen, monipuolinen laulaja. Retvakkata soittoa, kelpo biisejä. Väliin mahtipontista amerikanmeininkiä, vaikka brittibändi onkin. Ja väliin mahdottoman tutun kuuloista, mutta en vaan saanut paikallistettua, että mistä. Olisiko jopa springsteenmäisiä kaikuja ollut, ehkä ei. Pelkäksi kasariheviksi tuomitseminen ei tee bändille oikeutta, julkaisuvuodesta (-89) huolimatta. En sitten tiedä miten tarpeellista Don’t prey for men omistaminen on. Vaan aika tarpeetonta ihan minkä tahansa omistaminen on, joten sikäli.

Pahimmillani olen tainnut ostaa saman levyn vahingossa kolmeen kertaan. Tarkoituksella kolmeen kertaan ostaminen on luonnollista, jopa suotavaa.

Mainokset

Tietoja Mika

Keski-ikäinen teini-ikäinen, jota kiinnostaa jaaritella levyistä, kirjoista ja välillä muustakin tarpeellisesta.
Kategoria(t): Kuuntelemista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s