Battleaxe – Burn this town

Heh heh. Ei hemmetti näitä kansia. Kehnosti piirretty kuva, jossa moottoripyörän selässä oleva pitkätukka heiluttaa helvetillistä mestauskirvestä päänsä päällä, taustalla lopunaikojen kynsissä liekehtivä kaupunki. Jos tämän huonommaksi vielä menee, niin asia siirtyy ympäristönsuojeluviranomaisille tai huoltopoliisille. Battleaxe. Jo on bändille nimi rätkäisty, vissiin brittien toisen maailmansodan aikaisen sotasuunnitelman mukaan. Burn this town. Kuka tämmöisiä ja ostaa. Ei ole aikamiesten musiikkia, ei. Hei, tässähän on Dave King laulamassa! Ostan!

Music for Nations on laadun tae, tässäkin. Umpisurkeasta kannesta huolimatta Burn this town on kunnon heavya. Ei siloiteltua radioystävällistä kevythevitettä, vaan tanakkaa menoa liki Acceptin malliin. Ei ihme, levy on vuodelta -83. Ajalta ennen spandexkatastrofin leviämistä, siis. Jos hakemalla haen jotain negatiivista sanottavaa, niin Dave King ei ole Se Dave King. Siis se Fastway/Katmandü/Flogging Molly -solisti. No, pikkuvikoja. On sitä kehnommatkin syyt laukaisseet ostoreaktion. Esim. paljaat rinn… Eiku. Ehkä tällä silti saa eräänkin Molly-fanin kateelliseksi.

Samasta sessiosta, josta Battleaxe löytyi, sain haaviini myös Picturen Eternal darkin. Ehdin jo riemuita, että tämän jälkeen puuttuu enää Coney Hatchin Outa hand ja Hardrock -83 -kokoelmani on täydellinen. Pahus vie, kotona asian tarkistettuani huomasin, että Diamond dreamer sen olisi pitänyt olla, eikä Eternal dark. Elämä on kärsimystä. No, en luovu toivosta. Kaikki haluamani levyt tulevat jossain vaiheessa vastaan. Se on nähty.

Mainokset

Tietoja Mika

Keski-ikäinen teini-ikäinen, jota kiinnostaa jaaritella levyistä, kirjoista ja välillä muustakin tarpeellisesta.
Kategoria(t): Kuuntelemista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Battleaxe – Burn this town

  1. Petteri sanoo:

    Mistä hemmetistä löysit tuon?! Joskus pari vuotta sitten näin kannen kuvan jostain, ja siitä lähtien metsästänyt LP-versiota kyseisestä levystä.

    • Mika sanoo:

      Imatralta, Antiikin Vuoksi -nimisestä firmasta. Sieltä löytyy paljon muutakin taidetta, mutta tuskin mitään näin upeaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s