Joan Jett and the Blackhearts – Glorious results of a misspent youth

Glorious results of a misspent youth. Olisiko tässä kaikkien aikojen paras levyn nimi? Tätä eivät tuttavani usko, mutta minullakin on joskus hyvä fiilis. Ystäväni ehkä uskovat. Hyvään fiilikseen sopii kuunnella Joan Jett and the Blackheartsia. Tai no, Joan Jett and the Blackheartsia sopii kuunnella ihan mihin tahansa fiilikseen, koska siitä tulee aina hyvälle tuulelle.

Lauantai. Saunassa käyty, saunajuoma sihautettu auki. Levy pyörimään, rento asento sohvalla ja tiukka katse kansikuvaan. Ai että se Joan osaa. Tekee kunnon purkkaa ja jytää. Vaikka Glitter on mitä on, niin Joanille hänen biisinsä sopii. I love you love, you love me too love, I love you love me love. Kuka vielä väittää ettei rock’n’rollissa ole sanomaa, häh? A-wop-bob-a-loom-bob-a-lop-bam-boom. Ei muuta kuin happy rock’n’roll. Joan Jettissä yhdistyy 60-lukulainen surfpop ja 70-lukulainen glamrock saumattomasti rock’n’rollin muihin parhaisiin perinteisiin jytäävällä tavalla. Tää on tätä, just tätä pitää olla.

Myönnän. En voi suhtautua Joan Jettiin objektiivisesti. I love rock’n’roll oli ensimmäisiä kosketuksiani jytäksi kutsuttavaan musiikkiin. Oli se sitä tai ei, niin hällä on ikuisesti paikka sydämessäni, enkä ikinä halua sanoa mitään negatiivista ko. naishenkilöstä. Jari Porttilan lausuntoa Martti Vainion dopingskandaalin ajalta vapaasti mukaellen: Johonkinhan tässä maailmassa on uskottava ja minä uskon Joan Jettiin.

Lopuksi henkilökohtainen viesti aatelismies Antille: Anteeksi. Lupailin ottaa Ajantappajien musiikin tänään vakavahenkiseen uusintakuunteluun, mutta levyhyllyä selatessani huomasin tämän ah niin ihanan Glorious results of a misspent youthin kansikuvan ja unohdin kaikki kauniit lupaukseni. Joan mustine hiuksineen ja suurine silmineen menee valitettavasti sinänsä ihan komean partajepen ohi, kun valinnan paikka tulee.

Mainokset

Tietoja Mika

Keski-ikäinen teini-ikäinen, jota kiinnostaa jaaritella levyistä, kirjoista ja välillä muustakin tarpeellisesta.
Kategoria(t): Kuuntelemista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s