Katmandü – s/t

Divarissa, Niskalla. Taas. Aina löydän itseni täältä. Oisko jotain uutta. Mikä tämä on? Jo on ruma kansikuva. Katmandü? Never heard. Ei kiinnosta. Haa! Purplen The book of Taliesyn. On tämä hyllyssä remestaroituna cd:nä, mutta ei älppärinä. Alice Cooperin Love it to death. No, Alicet pitää aina poimia mukaan.

Ei nyt oikein muuta löydy. Mikä se oli se missä oli ruma kansikuva? Katmandü? Katsonpa vielä. Hmm. Onpas tutun näköinen heppu takakannessa. Hei, tämä on Dave King. Fastwayn entinen ja Flogging Mollyn nykyinen solisti. Pitää tämä sitten ostaa, tietenkin. Miltä Fastway kuulosti, en yhtään muista. Mitä välii. Heavya kuitenkin. Pitäis varmaan lähteä, kohta alkaa iltavuoro.

Jahas, töissä taas. On täällä kaikesta huolimatta kivaa. Meiltä tämä homma käy. Työkaveri kysyi monta levyä ostin tullessa. Piruiliko se? Näistä aina tiedä. Mikä hitto se oli se kolmas levy? Minkä divarista poimin? Ei mitään muistikuvaa. Karmee kansikuva siinä oli ja Dave King laulamassa. Onneksi on google ja allmusic. Ai niin, Katmandü. Mitä tuubaa lienee.

Aika rientää, kun on kivaa. Jos lähtis kotiin. Autoon pitäisi saada lp-soitin. Mikä se nyt oli? Ai niin, Katmandü.

No niin, menkääs nyt kakrut nukkumaan, isi on väsynyt, isillä on töitä. Ai mitä töitä? Töitä kuin töitä, nää on näitä aikuisten juttuja. Katmandü. Jo on bändille nimi rätkäisty. No niin. Zeppelinin hengessä mennään. Tämä King voisi olla vaikka Kingdom Comen laulaja. Kuulostaa muutenkin Kingdom Comelta. Eli Zepuilta. Aika jännä covervalinta, U2:n God part II. Ei huono, mutta ihan yhtä tarpeeton kuin coverit yleensä. On versiossa jotain omaa kuitenkin. Tai omaa ja omaa, kitarariffi Henkan versioimasta Hey Joesta. Pakollinen balladikin löytyy. Muuten kunnon jytää.

On tämä. Vallan mainio levy. Ei mitään moitittavaa. Oikeastaan ihan todella mallikelpoista vanhakantaista jytää. Vuodelta 1991. Äärimmäisen epämuodikasta siis. No, mennäänhän tässä vähän Guns’n’Rosesin ja Badlandsin linjoilla, suosittuja nekin olivat. Gunnarit ainakin. Onko näiltä muita levyjä? Ei kai. Jos on, niin pitää hankkia. En minä niillä mitään tee, mutta silti.

Oho, on jo melkein aamuyö. Pitäisi mennä nukkumaan. No, jos vielä nettiin. Nukkuminen on ihan yliarvostettua. On se alennuskoodi Cdoniin. Kai se pitää käyttää.

Mainokset

Tietoja Mika

Keski-ikäinen teini-ikäinen, jota kiinnostaa jaaritella levyistä, kirjoista ja välillä muustakin tarpeellisesta.
Kategoria(t): Kuuntelemista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Katmandü – s/t

 1. työkaveri, Flogging Molly -fani sanoo:

  Pirskatti, piti kysymäni ”mitä”, eikä ”montako”. Onneksi on blogi, aina oppii. Niinkuin nyt sen, että Dave Kingilläkin on entinen elämä, epäilyttävä sellainen. Ja sen, että levyjen ostaminen ei ehkä olekaan ostamista vaan löytämistä ja taitamista.

  • Mika sanoo:

   Ostamista, löytämistä ja sairastamista paremminkin.

   Fastway on tutustumisen arvoinen bändi, siinä soitti kuitenkin itse Fast Eddie Clarke.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s