Madam X – We reserve the right

Ns. älymystön edustajat väittävät, että hevirock on tymää. Eiku siis tyhmää. Se ei pidä paikkaansa. Hevirock on älykästä ja kunnianhimoista taidemusiikkia, jonka täydellinen ymmärtäminen vaatii vähintään kolme yliopistotason loppututkintoa. Ajatelkaa nyt vaikka Twisted Sisteriä, Wrathchildia, WASPia, Mötley Crüeta tai Madam X:ää. Ei niitä peruskoulupohjalta bonjaa.

Siitäpä tulikin mieleeni, että ostin taannoin divarista viimeksimainitun We reserve the rightin. Heti kannesta näkee, että nyt ei puhuta mistään pellebändistä, vaan taidokkaista ja vakavastiotettavista muusikoista koostuvasta ulkonäöllä koreilemattomasta orkesterista. Panen levyn soittimeen, himmennän valoja, otan hyvän asennon ja annan korvilleni balsamia. Ja silmilleni, onhan kansi täynnänsä aika hemaisevia mimmejä.

We reserve the right alkaa kunnon huudatuksella sekä tanakalla ja jytäkankealla rummunpaukkeella. Hyvä meininki! Musiikkia ei ole pilattu turhalla svengillä, vaan se on tanakkaa ja nyanssitonta junttausta. Rumpali etenkin. Sama meininki jatkuu läpi koko levyn. Dirty girls meinaa tosin lipsahtaa vähän grooven puolelle, mutta onneksi tilanne tasaantuu. Yksikään slovari ei pääse latistamaan levyn euforista tunnelmaa.

Lauluholisti Bret Kaiserin hevivibraatto on niinkus olla pitää ja ainakin tekniikkahirmujen mielestä mielenkiintoisen sukunimen omaava kitaristi Maxine Petrucci päästää sisäisen tiluttajansa irti Max volumella. Itseäni kiinnostaa Maxinessa tilutusta enemmän kiehtova ulkonäkö. Levyn sanoitukset käsittelevät meille kaikille läheisiä aiheita, kuten panemista, bailaamista, rokkaamista, bailaamista, rokkaamista ja panemista.

Ei muuta kuin nupit kaakkoon ja Mensan jäsenyyttä anomaan. Bret Kaiser on muuten nykyisin Elvis. Niin se ura etenee.

Mainokset

Tietoja Mika

Keski-ikäinen teini-ikäinen, jota kiinnostaa jaaritella levyistä, kirjoista ja välillä muustakin tarpeellisesta.
Kategoria(t): Kuuntelemista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s