Peruskauraa, sitä taas

Olette kuulleet tämän ennenkin: Kävin töihin mennessäni 50’s divarissa. Samoin tämän: No kun sain niin halvalla. Tämän myös: Jos kannessa on leveitä lahkeita, bootseja, pitkiä tukkia, viiksiä, stetsoneita, tatuointeja ja rumia miehiä ei levy voi olla huono. Ja vielä tämänkin: En minä rehellisyyden nimissä tarvitse tätä musiikkia enää yhtään lisää hyllyyni, mutta aina se vaan toimii.

Eli mitä nyt taas? Raging Slabin Raging Slab, Delta Rebelsin Down in the dirt ja Kentucky Headhuntersin Pickin’ on Nashville. Kaikki lp-formaatissa, kaikki vuodelta -89. Raging Slabin kannessa on jopa kaikkiin noihin em. määreisiin soveltuva nainen. Poislukien viikset. No ei se kyllä ole rumakaan.

Ei minun tarvitse edes kuunnella näitä. Raging Slab on southernhenkistä miehekästä riffirokkia kantrivivahtein, Delta Rebels melko raskaalla kädellä soitettua southernmaista riffirokkia aikas lailla jytään painottuen ja Kentucky Headhunters southern- ja kantrityylistä riffipitoista perinnerokkia. Kiitos. Uskallan lyödä vetoa, että en ole väärässä. Reklamoikaa, jos olen. Voin työntää levyt hyllyyn ja suunnata seuraavalle divarireissulle tuhlaamatta aikaani niiden kuunteluun.

No joo. Tietysti minä kuuntelen ne. Viimeistään silloin, kun Ylämaan Lintu lehahtaa taas lentoon. Rehellisyyden nimissä on sanottava, että Kentucky Headhuntersin tekele oli jo ennestään hyllyssäni. Päivitin vain formaatin järkevämpään. Se on taas niitä hienoja levyjä, jotka on tehty lähes kuuntelukelvottomiksi kammottavien rumpusoundien ansiosta. Ehkä ne kuulostavat näin vinyyliltä paremmalta…

Mainokset

Tietoja Mika

Keski-ikäinen teini-ikäinen, jota kiinnostaa jaaritella levyistä, kirjoista ja välillä muustakin tarpeellisesta.
Kategoria(t): Kuuntelemista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s