The soul version of Jesus Christ Superstar

Kohtaus 1: Iltapäivä. Mika selaa 50’s divarin halpalaaria. Heh. The soul version of Jesus Christ Superstar -lp vuodelta -73. No se se voi olla varsinainen. Webberin musikaali soulina. Kaikkea ne keksii. En osta.

Kohtaus 2: Seuraava yö. Hmm. Jesus Christ Superstar soulina. Jo on. Sehän voisi olla sinänsä  mielenkiintoinen. Soul on maallistunutta gospelia. Musikaali kertoo Jeesuksesta. Hyvä yhtälö, juu-u. Gospel on kuitenkin ihan parasta. Meinaan siis oikea afroamerikkalainen gospel, lähinnä kvartettisellainen, 40-50 -luvuilta. Inhottaa kun gospeliksi sanotaan milloin mitäkin löysää uskonnollista popmusiikkia, saamari. Miksi ihmeessä en ostanut sitä levyä. Hitto, huomenna on käytävä poimimassa se. Toivottavasti kukaan muu ei kerkiä. (Mika kuulee pienen järjen äänen kuiskaavan korvaansa, että kukaan muu Ei Varmasti osta sitä levyä, ole huoleti.)

Kohtaus 3: Työpäivä. Mika on levoton. Loppuisi nyt. Loppuu se, hirmu vauhdilla Vuoksenniskalle. Huh! Levy on paikalla. Mika on hetken tyytyväinen. Saa samalla reissulla vielä muutaman muunkin tarpeellisen äänilevyn.

Kohtaus 4: Illemmalla kotona. Levy pyörimään. Hei, tämähän on hyvä. Ei pelkkää viihdettä, vaan ihan oikeaa soulia. 70-lukulaista funkkia soulia. Välillä jopa edellisen vuosikymmenen southern soulin kuuloista kamaa, hienoa! Kyllä kannatti taas. Pitäis varmaan se Gillian Welchin uusin panna tilaukseen.

Mainokset

Tietoja Mika

Keski-ikäinen teini-ikäinen, jota kiinnostaa jaaritella levyistä, kirjoista ja välillä muustakin tarpeellisesta.
Kategoria(t): Kuuntelemista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s