Hankintakatsausta

On tullut aika käydä lomareissun hankintojen kimppuun tosissaan. Yritän pitää blogimerkintäni lähtökohtaisesti positiivishenkisinä, koska netissä on negaatiota ennestään ihan riittävästi. Aina se ei kuitenkaan onnistu, siitä pahoittelut.

Luulin, että Penetrator (1984) oli Ted Nugentin ultimate kasarilevy, mutta kyllä se näköjään on tämä Little miss dangerous vuodelta -86. Penetrator oli oikein mainio rokkipläjäys, Little miss dangerous ei sen tasolle pääse. Biisimateriaali on kehnompaa ja soundi liian moderni. Ihan kelvollista aikansa hevirokkia silti, ei siinä mitä. Hauskin biisi on Crazy ladies ja covervalintana Little red book on aika erikoinen.

Yksi huvittavimmannimisiä hevibändejä on Heavy Pettin. Orkesterin -85 ilmestynyt Rock ain’t dead on yhdellä hyvällä popmelodialla (Sole survivor), yhdellä hyvällä slovarilla (Lost in love) ja lukemattomalla junnaavalla stadionhuudatuksella varustettu perin persoonaton hevilevy. Omintakeisinta antia tässä on laulaja, joka on sietämätön kimittäjä. Huh, kaikkea sitä tulee kuunneltua. Ei kai se hevipettinki ihan tämmöistä ollut…

Heavy Pettinin jälkeen otin varman päälle ja panin soimaan Joan Jettin soolodebyytin vuodelta -80. Voi mikä helpotus! Joan Jett. Ensimmäisiä seksisymboleitani ajalta, jolloin en edes tiennyt mitä se tarkoittaa. Yksi myöhemmista Jettin levyistä on nimeltään Good music ja sitä hänen musiikkinsa on ollut aina. Myös tämä.  Levy on täynnänsä hyväntuulista popmusiikkia, jota kuunnellessa ei voi olla pahoilla mielin.

Mitähän sitä seuraavaksi. Uli Jon Roth, Alex Masi, Earthshaker? Terry Reid, Jethro Tull, Paleface? Vai ottaisinko uudestaan varman päälle ja viskaan Rockpilen Seconds of pleasuren soittimeen.

Mainokset

Tietoja Mika

Keski-ikäinen teini-ikäinen, jota kiinnostaa jaaritella levyistä, kirjoista ja välillä muustakin tarpeellisesta.
Kategoria(t): Kuuntelemista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s