Masentavan viikon kuunteluja

Tällä viikolla meinasi ostelu olla ihan lamassa. Johtuen paitsi huonoista fiiliksistä, niin kenties myös siitä etten löytänyt mitään ostettavaa. Mountainin vanha kokoelma sentään päivittyi postitse tuoreemmaksi tupla-cd:ksi ja pitsanhakureissulla löytyi Simpleen Teboililta Mana Manan Complete. Onneksi kuitenkin rouva halusi käydä vapaapäivänäni Savonlinnassa. Lapsille piti kuulemma saada kenkiä. Kaikkea sitä. Minä tietysti käytin tilanteen hyväkseni ja ratsasin marketit ynnä divarit. Viikko pelastui.
 
Mutta niistä hankinnoista (mm. Saara Suvanto, Procol Harum, Gary U.S. Bonds, Graham Parker) enemmän myöhemmin. Alkuviikko kului aiempien ostelujen -c-formaatin levyjen- läpikäynnillä. Lähinnä työmatkalla autossa.
 
 Dave Lindholm – Kenen laulu. Singlekokoelma vuodelta -77. Kotimaan kielellä esitettyjen kappaleiden osalta ihan parasta Davea. Rockkukko, Voi kun riittäis pieni taivas ja pari Titta Spoutin laulamaa viisua ovat silkkaa klassikkokamaa, joita ilman suomalainen popmusiikki olisi paljon köyhempää.
 
Se – …me tehtiin rakkautta. Yari Knuutinen on kovastikin arvostettu kaveri. Minulle Se ei vaan kolise. Ihmeellistä kilkutusta ja korneja tekstejä. Rokkaavat biisit ovat paikoin hyviä, mutta pianonkilkutushuokailuja en jaksa. Hämmentävää progea kesken kovimman punkkauden ja silti Se nauttii punkkareiden suosiota. Olen liian nuori ymmärtääkseni.
 
Mavis Staples – You are not alone. Ensialkuun olin valmis nostamaan tämän yhtä korkealle kuin pari Blind Boys of Alabaman Peter Gabrielin Real World -yhtiölle tekemää levyä, mutta ei tämä nyt ihan niin hyvä on. Silti erittäin hyvä ja varmasti nousee viime vuoden parhaiden levyjen listalleni.
 
Wigwam – Dark album. Kaltaiselleen musiikille äärimmäisen huonona ajankohtana ilmestynyt oikein mainio poplevy. Ehkä ei ihan Nuclear Nightclub, mutta ei juur muutakaan.
Lopuksi on vielä kommentoitava yksi tämän viikon jo mainitsemani hankinta, eli Mana Mana – Complete… kaikki. Jos psyyke ei ole kunnossa ei tätä kannata kuunnella. Voi meinaan jäädä viimeiseksi musiikkinautinnoksi, jos depressiivisessä vaiheessa kuuntelee.
Mainokset

Tietoja Mika

Keski-ikäinen teini-ikäinen, jota kiinnostaa jaaritella levyistä, kirjoista ja välillä muustakin tarpeellisesta.
Kategoria(t): Kuuntelemista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s