Kuningaskuluttaja?

Jos hyllyssäni on lp:nä John Lennonin ja Yoko Onon Double fantasy -joka on muuten mainio levy, kuten aiemmasta blogimerkinnästäni voi lukea- niin tarvitsenko sen myös uutena ”stripped down” -painoksena, jossa on toisella cd:llä alkuperäistä vastaava versio ja toisella ilmeisesti jollain tavalla riisuttu näkemys aiheesta, uusiomiksaus/vastaava? Näköjään tarvitsen, koska Vuoksenniskan divarista semmoisen poimin mukaan. Kun sain niin halvalla. Ja kannetkin on tyylikästä tekoa.

Jos hyllyssäni on Judas Priestin Killing machine -lp, niin tarvitsenko myös tupla-lp:n, jolla on sekä Killing machine että British steel. Näköjään tarvitsen jne. ja koska British steeliä ei ennestään hyllyssäni ollut.

Jos hyllyssäni on ns. ensimmäisen polven cd-versioina Creamin debyyttialbumi ja Wheels of fire, niin tarvitseeko ne silloin ehdottoman välttämättömästi päivittää lp-versioiksi? Näköjään tarvitsee, onhan se ihan eri asia kuunnella kotona älppäreitä kuin jotain c-levyjä. Etenkin kun ne eivät ole lukuisilla bonusbiiseillä ja muilla turhuuksilla varustettuja jälleen kerran uudelleenmasteroituja ja -mestaroituja juhlapainoksia.

Jos hyllyssäni on erittäin hieno Paavo Berglundin johtaman Chamber Orchestra of Europen esittämä korkeatasoinen cd Sibeliuksen neljännestä sinfoniasta, niin onko ehdottoman välttämätöntä hankkia samasta sinfoniasta myös useita muita versioita eri formaateissa. Eihän tuommoista kannata edes kysyä, tietysti on. Neljäs kuuluu niihin teoksiin, joita ei koskaan voi olla hyllyssä liikaa.

Huoh. Näitä esimerkkejä riittää, tässä vain muutama viimeisin. Näin toimii markkinatalous, lapsukaiset, näin.

Mainokset

Tietoja Mika

Keski-ikäinen teini-ikäinen, jota kiinnostaa jaaritella levyistä, kirjoista ja välillä muustakin tarpeellisesta.
Kategoria(t): Huuhaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s